Leuke tips voor de wintersport In de afgelopen kerstvakantie zijn wij weer naar Oostenrijk afgereisd om onze skipullen uit te testen. Ondanks dat er niet zoveel sneeuw lag hebben wij weer de kleding van de kleine vos goed kunnen testen.

Onze zoon van 3 (bijna 4) mocht dit jaar voor het eerst op skiles en voordat wij op vakantie gingen zijn wij twee keer naar Snowworld Zoetermeer geweest om te kijken of hij het leuk zou vinden. Dat leuk vinden was geen probleem, want hij wilde harder dan papa gaan. Wat hij niet zo leuk vond was dat er telkes sneeuw in zijn wanten kwam als hij viel. Gelukkig heeft de kleine vos wanten met lange manchetten. Die hebben we voor hem meegenomen naar Oostenrijk. Deze wanten waren echt een uitkomst, want je schuift zo over mouw van de jas heen (dus geen gepruts met de wanten om ze onder de de mouwen te krijgen) en er komt geen sneeuw meer in. Wij hebben onze zoon er niet meer over gehoord en hij heeft flink in de sneeuw gespeeld.

De skilift en de skischool was op loopafstand van ons appartement, maar het was eigenlijk net te ver voor onze kleine man. Gelukkig hadden we een slee mee en daar konden wij hem prima op vervoeren en was hij niet al helemaal bekaf voordat de skiles begon.

Ga je op skivakantie met je kind(eren)neem dan vooral mee:
- Wanten met lange manchetten
- Een slee om je kind op te vervoeren
- Een sneeuwballenmaker. Behalve een sneeuwballengevecht kun je met deze ballen ook mooie bouwwerken maken.

Mocht je nog op skivakantie gaan, dan wensen wij jullie veel skiplezier.
  Marieke Ypma     15-01-2015 15:32     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.