5 tips voor kinderen in de stoeltjeslift Over een paar weken is het weer voorjaarsvakantie en dan gaan weer een hoop mensen op wintersport. 

Skiën met kleine kinderen is hartstikke leuk, maar soms is het wat lastig om je en een kind van van 2-3 jaar in de stoeltjeslift te zetten. Wij hebben daarom 5 tips hoe je dit makkelijk kunt doen:

1. Als jij je kind door het detectiepoortje van de skipas duwt, zorg er dan voor dat het poortje jouw skipas niet gelijk scant. Anders kun je er zelf niet meer doorheen.

2. Als je bij het poortje voor de ingang van de lift staat te wachten zorg er dan voor dat je kind helemaal aan het uiteinde in de buurt van de medewerkers van de lift staat. de medewerkers kunnen dan helpen om je kind in de stoel te zetten.

3. Zet je kind helemaal tegen de rugleuning aan. Zijn/ haar benen steken dan wel naar voren, maar zo zit hij/zij lekker stevig.

4. Als je bang bent dat je kind onder de beugel door schiet, kun je jouw skistok op jouw schoot en op die van je kind leggen. Dit biedt een extra bescherming.

5. Heb je een rugzak en skistokken bij je en is er niemand om je kind in de lift te helpen, dan kun je altijd even aan iemand anders vragen of hij je stokken mee wil nemen naar boven, dan heb jij je handen vrij om je kind in de stoel te tillen.

We wensen iedereen heel veel wintersportplezier en als je nog meer leuke tips hebt dan mag je die altijd delen met ons.
  Marieke Ypma     07-02-2017 14:06     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.