Mijn naam is Marieke Ypma en samen met mijn gezin woon ik in het midden van het land. In mijn vrije tijd kun je me tijdens de zomer op het water vinden, lekker zeilen in Friesland en in de winter op de ski’s in de bergen. Ik ben zo enthousiast over deze sporten dat ik naast de werkzaamheden voor de kleine vos ski- en zeilles geef.
 
Toen we onze 10 maanden oude zoon voor de eerste keer wilde meenemen naar de sneeuw vonden we het erg moeilijk om geschikte kleding voor hem te vinden. Na lang zoeken vonden we op Engelse en Scandinavische websites leuke baby en peuter kleren. Hierbij is het idee ontstaan om een webwinkel te beginnen gericht op outdoorkleding voor de allerkleinsten.

De huidige zomer- en wintercollectie bestaat uit het merk Color Kids en Icepeak. Kleurrijke en kwalitatief hoogwaardige kleding uit Denemarken en Finland. 
 
Wij zijn erg enthousiast over de spullen die we in onze webwinkel hebben en hopen dat u er net zoveel plezier aan gaat beleven. Het is geen probleem als u eerst wilt komen kijken, wilt u wel vooraf bellen om een tijdstip af te spreken.  
 
Foto
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.