Bij de kleine vos kunt u nu ook skikleding voor uw kind huren.

Als u met uw kind(eren) op skivakantie gaat heeft uw kind elk jaar nieuwe skikleding nodig. Deze kleding wordt meestal maar 1 week per jaar gebruikt en belandt dus bijna nieuw weer in de kast. Dat is eigenlijk zonde. Bij de kleine vos hebben we daarom iets nieuws bedacht. U kunt nu ook skikleding voor uw kind huren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. 

De kleding die wij aanbieden voor de verhuur is kwalitatief goede kleding (winddicht, waterdicht en ademend). Wij verhuren alleen schone en onbeschadigde kleding.

U kunt de kleding huren per dag, weekend of week (10 dagen).

Indien u graag een skipak bij ons wilt huren dan vragen wij u contact op te nemen met Marieke Ypma :06-53555236 of via ms.ypma@kleine-vos.nl. U kunt natuurlijk ook altijd het informatie formulier op de website invullen. 

Mocht het zo zijn dat u bij de kleine vos iets wilt huren maar er niet tussen staat. Neem dan ook even contact op met ons, dan kunnen wij bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Het is altijd weer om buiten te zijn!
Informatie over de verhuur van de kleding:

Indien de skikleding bevalt en u het kledingstuk graag wilt aanschaffen dan kan dat. Als wij u een nieuw skipak hebben toegestuurd, dan betaalt u de nieuwprijs van het pak. De huurprijs trekken wij dan natuurlijk van de nieuwprijs af. Als het een gebruikt pak betreft kunt u het pak kopen tegen een gereduceerde prijs.

Wij vragen altijd een borg. Deze borg vragen wij, omdat we het skipak graag onbeschadigd terug willen. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan neem dan voor het terug sturen/ brengen contact met ons op.

Wat kunt u van ons verwachten:
- Wij zorgen ervoor dat u tijdig voor uw vakantie de kleding in huis heeft.
- Dat de kleding schoon en ongeschonden is.
- Dat wij de borg binnen twee weken na ontvangst terug storten op uw rekening. Mits de kleding in goede staat verkeerd.

Wat verwachten wij van u:
- Dat u de kleding schoon weer terug stuurt/ brengt
- Dat de kleding op een normale manier wordt gebruikt.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.